Čekaju nas teške utakmice, imamo šansu za plasman na EURO

Radulović

Radulović Miodrag dueliFoto: Meridian

Selektor fudbalske reprezentacije Miodrag Radulović govorio je o predstojećim mečevima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nakon što je danas saopštio spisak igrača na koje računa za te duele.

Crna Gora će 7. septembra igrati protiv Litvanije u Kaunasu, dok će tri dana ugostiti Bugarsku u Podgorici.

“Očekuju nas dvije veoma teške utakmice koje su, ujedno, najvažnije u ovom takmičarskom ciklusu. Na polovini smo kvalifikacija, imamo šanse za osvajanje jednog od prva dva mjesta u, kako su dosadašnji rezultati pokazali, ujednačenoj grupi i želimo do kraja da se borimo sa veoma jakim rivalima za plasman na Evropsko prvenstvo. Upravo zbog toga naredne dvije utakmice imaju ogroman značaj”, rekao je Radulović i dodao:

“Ukoliko uspijemo da osvojimo svih šest bodova stavljamo se u gotovo ravnopravnu poziciju sa rivalima uoči finiša kvalifikacija, što nam je i bio cilj kada smo počinjali ovaj ciklus. Spremni smo i maksimalno motivisani da u septembarskim mečevima savladamo Litvaniju u gostima i Bugarsku pred našim navijačima”, dodao je selektor Radulović.

Pripreme za mečeve sa Litvanijom i Bugarskom reprezentacija Crne Gore počinje u nedjelju, 3. septembra u 19:00 časova treningom na glavnom terenu Trening kampa FSCG.

Author: Ethan Edwards