Cilj je da slušam sve što Obradović kaže

Balša Koprivica

Balša KoprivicaFoto: Starsport

Centar Partizana Balša Koprivica otkrio je kako se spremao tokom ljeta u Americi za nove izazove u crno-bijelom dresu.

Svega nekoliko dana po osvajanju titule u ABA ligi, Koprivica se zaputio ka Floridi, a kasnije ka Los Anđelesu, a u Beograd se vratio 11. avgusta gdje je nastavio sa individualnim treninzima pred početak klupskih priprema.

”Sa radom u Americi sam krenuo početkom jula, tako da sam malo jače od mjesec dana u punom trenažnom procesu. Za mene je odlazak u Ameriku ustaljen proces, to radim prethodne tri godine.” ističe Koprivica.

Čini se da je ovaj odlazak u Los Anđeles bio posebno značajan za njega.

”Ja sam u Americi proveo dosta vremena tokom odrastanja. Poslije ovakve sezone htio sam da se izolujem psihički i pronađem neki novi početak i da se nekako resetujem.”

”Igrao sam dosta pet na pet, da se vratim u formu koju sam izgubio. Baš sam to dobio ovim treninzima, odigrao dosta košarke sa NBA igračima, a to je nešto što ne mogu u Srbiji.” rekao je Balša.

Koprivica je jedan od igrača koji je potpisao novi ugovor, poslije Kevina Pantera, Zeka LeDeja, Alekse Avramovića i Džejmsa Nanelija.

”Imao sam ugovor za narednu sezonu, ali sam potpisao novi ugovor za još dvije. Zadovoljan sam što sam dio Partizana i što ću imati priliku da nastavim u odličnom okruženju.” zaključio je centar.

Obzirom na to da je propustio veći dio minule sezone, ima jasne ciljeve za predstojeću.

”Imam svojih planova, ne bih da detaljišem, ali generalno želim da od starta uđem u ritam. Cilj je da slušam sve što Željko kaže. Mislim da sam dosta stvari korigovao tokom ljeta što će mi sigurno pomoći, ali sve se stiče utakmicama i parket će pokazati svoje.” završio je Koprivica.

Author: Ethan Edwards