Da li je na pomolu ugovor sa novim klubom?

vlahović

vlahovićIzvor: Twitter

Još uvijek nije poznato gdje će Dušan Vlahović nastaviti karijeru, a za sada je poznato to da Juventus pregovara sa Čelsijem. Ovih dana pojavile su se informacije da se Bajern iz Minhena interesuje za njega, a da postoji mogućnost da se tu dešava nešto više svjednoči odlazak Vlahovića u Njemačku.

Napadač Juventusa u Njemačkoj je radi ljekarskog pregleda u privatnoj režiji kako bi riješio problem koji ga je mučio tokom prošle sezone i za njegov odlazak, a da je to poznato, ne postoji dodatni motiv.

Zainteresovanost Bajerna svakako treba ozbiljno shvatiti jer je Totenhem odbio poslednju ponudu koji je taj klub dao za Harija Kejna pa im je nova meta upravo Vlahović.

Sa druge strane je poznato da Juventus koristi Vlahovića kako bi došao do Lukakua. Oni Čelsiju nude reprezentativca Srbije u zamjenu za Lukakua i doplatu u iznosu od 40 miliona eura.

Italijanski klub želi i Lukakua i da zaradi nešto novca od prodaje srpskog reprezentativca pa se neće mnogo opirati ponudama Bajerna. Trenutno su u centru fudbalske pažnje, a neki pomak vezan za njihove transfere očekuje se do kraja ove sedmice.

PROČITAJTE I OVO:

Prethodni tekstSITI SPREMIO 80 MILIONA ZA PAKETU: Pari Sen Žermen se uključio u borbu za BrazilcaSljedeći tekstTORONTO: Zverev rutinski protiv Holanđanina

Author: Ethan Edwards