Da se što bolje pripremo za Meksiko

Radović

RadovićFoto: KSCG

Košarkaška reprezentacija Crne Gore odigraće sjutra posljednju pripremu pred početak Mundobasketa protiv selekcija Filipina, a Nemanja Radović očekuje dobru pripremu za prvu utakmicu grupe protiv Meksika.

Crna Gora će utakmicu protiv Filipina odigrati sjutra od 14 časova po našem vremenu.

“Dobro će nam doći da pred početak SVjetskog prvenstva odigramo još jednu utakmicu, koja će biti zatvorenog tipa. Sigurno da ćemo pokušati da odradimo stvari što se tiče odbrane i napada, a što pripremamo za utakmicu sa Meksikom. Samo su nam oni u mislima, dobro se pripremamo za taj duel, tako da će nam ova utakmica sa Filipnima dosta značiti”, rekao je Nemanja Radović.

Pohvalio je krilni centar Crne Gore uslove koje imaju po dolasku u Manilu.

“Ovo su najbolji uslovi koje smo do sada iskusili što se tiče hrane, hotela, kako su ljudi gostoprimivi. Sve je zaista za čistu desetku”, rekao je Radović.

Kada su očekivanja za predstojeći Mundobasket u pitanju Radović se nada da će se dobra atmosfera u ekipi prenijeti i na teren.

“Kroz medije se dosta provlači da smo napravili veliki uspjeh samim plasmanom na Svjetsko prvenstvo. Slažem se sa tom konstatacijom, ali dobro smo radili, trenirali, imamo dorbu grupu momaka i što to ne bi iskoristili  da odigramo jedan dobar turnir i da vidimo dokle možemo da doguramo. Mislim da je glupo da se bi namećemo neke ciljeve i šta bi trebali da uradimo, ali ponavljam da je dobra priča posljednje dvije, tri godine u reprezentaciji, da ćemo odigrati dobar turnir i da ćemo pomoći navijačima da uživaju”, zaključio je Radović.

Pročitajte i ovo:

Author: Ethan Edwards