DEČIĆ DOČEKUJE SUTJESKU MERIDIANBET NA STAROM AERODROMU: Derbi bez prisustva publike

Sutjeska Meridianbet Budućnost crnogorski derbi

Sutjeska Meridianbet Budućnost crnogorski derbiFoto: Meridian

Fudbaleri Sutjeske Meridianbeta i Dečića odigraće derbi osmog kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige, a ovaj meč igraće se pred praznim tribinama Trening kampa OFK Titograda.

Utakmica će se igrati pred praznim tribinama nakon procjene Takmičarske komisije i Komisije za bezbjednost i sigurnost FSCG, da se radi o meču “povećenog bezbjednosnog rizika”.

U finišu prošle sezone su takođe dvije ekipe igrale u “tišini” u okviru 33. kola kada je Sutjeska Meridianbet slavila rezultatom 3:0. Dvostruki strijelac na tom meču bio je Dragan Grivić, a u strijelce se upisao i Sahli.

Ovaj meč dolazi nakon poraza branioca pehara Kup takmičenju od prvoligaša iz Tuzi, pa će posle osam mečeva bez pobjede ekipa Vladimira Jankovića imati motiv više na ovom meču.

“Kako FK Dečić nije otklonio ‘nedostatke definisane zapisnikom i konstatacijom’ da se utakmice ‘povećenog bezbjednosnog rizika’ ne mogu odigravati na pomenutom igralištu, a pored toga ‘nije obezbjedio ni odigravanje utakmice na zamjenskom stadionu koji ispunjava adekvatne uslove za prisustvo gostujućih navijača’, od Takmičarske komisije i Komisije za bezbjednost i sigurnost FSCG, dobili smo obavještenje ‘da će se utakmica 8. kola Meridianbet 1. CFL između FK Dečić i FK Sutjeska Meridianbet, odigrati dana 17.09.2023. godine (nedjelja) sa početkom u 19:30 časova, na Trening kampu OFK Titograd, bez prisustva publike’”, piše na društvenim mrežama Sutjeske Meridiabeta.

U nedjelju 17/09/2023. godine sa početkom u 19:30 časova na trening kampu OFK Titograd predviđeno je odigravanje utakmice 8. kola Meredianbet 1. CFL između FK Dečić i naše ekipe, koja je u skladu sa procjenom Takmičarske komisije i Komisije za bezbjednost i sigurnost FSCG… pic.twitter.com/ZPu7bi89uI

— FK Sutjeska Nikšić (@FKSutjeska1920) September 13, 2023

Pročitajte i ovo:

Author: Ethan Edwards