Dobijeni novac Italijan donira humanitarnoj organizaciji u Torinu

Bonući

BonućiFoto: REUTERS/Massimo Pinca

Legendarni italijanski defanzivac Leonardo Bonući u finišu prelaznog roka dogovorio je transfer u Union Berlin, a nakon potpisa odlučio se da tuži bivši klub zbog lošeg tretmana i nedostatka uslova za trening, prenosi “Gazeta delo sport”.

Bonući je nakon brojnih zabrana koje je dobio u torinskom klubu odlučio da promijeni sredinu u 36. godini.

Union Berlin će od naredne sezone igrati u Ligi šampiona, a italijanski defanzivac je nakon prelaska u Bundesligu odlučio da tuži bivši klub zbog lošeg tretmana.

Italijanski defanzivac je izbačen iz tima, a bio mu je zabranjeno pristup restoranu, teretani i bazenu dok je mogao da trenira samo u večernjim satima.

⚠️ Leonardo Bonucci will initiate legal action against Juventus.

“Lack of adequate training conditions available to him, damage of image and professional nature”.

Any gainings will be donate by Bonucci to Neuroland charity, supporting families of children hospitalised in Turin. pic.twitter.com/aTkLQOVU2r

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 12, 2023

Defanzivac najavljuje da će sav novac koji dobije na osnovu tužbe donirati humanitarnoj organizaciji „Neurolend“ koja pomaže porodicama djece koja se liječe u bolnici u Torinu.

Leonardno Bonući je od 2010. do 2017. godine bio član torinskog prije nego što je prešao u Milan, da bi se posle godinu dana vratio u Juventus u transferu vrijednom 35 miliona eura.

Pročitajte i ovo:

Author: Ethan Edwards