Donijeću mnogo strasti u igri Partizana

Pi Džej Dozir

Pi Džej Dozirphoto: twitter/basketnews

Američki košarkaš Pi Džej Dozir zadovoljan je što će karijeru nastaviti u Partizanu, naglasio je on u prvoj izjavi za klupski sajt.

Dozir je potpisao jednogodišnji ugovor sa crno-bijelima, a stiže kao zamjena za Dantea Egzuma, koji je otiša u redove Dalas Maveriksa.

”Ovo je moj prvi put da zapravo napuštam Sjedinjene Države i zbog toga sam u početku bio malo nervozan. Ipak, kako sam o gradu čuo samo lijepe stvari, nervoza je veoma brzo prerasla u uzbuđenje. O klubu sam čuo da je najbolje mjesto za igru sa najboljim trenerom, zbog čega se veoma radujem da ću igrati za takav klub i takvog trenera. Pozicija koju najviše volim je ona sa koje najviše mogu da pomognem svom timu. Sa velikim samopouzdranjem igram na sve tri pozicije i ponosan sam zbog toga.” rekao je Dozir, koji će nositi dres sa brojem 35.

PJ Dozier is officially joining Partizan 👀 pic.twitter.com/qZHqsY56Mv

— BasketNews (@BasketNews_com) August 12, 2023

Dobro je upoznat i sa atmosferom koju prave navijači Partizana.

”Veoma sam uzbuđen da igram pred navijačima za koje sam čuo da su najbolji koje košarka širom svijeta može da ponudi. Donijeću mnogo strasti i uzbuđenja u igru našeg tima.” zaključio je Dozir.

Prethodni tekstGOTOVA SAGA OKO HARDENA: ‘Brada’ ostaje u Filadelfiji

Author: Ethan Edwards