Ekipa izgleda veoma dobro, pobjeda jedini cilj

sAVIĆ

sAVIĆFoto: Meridian

Štoper crnogorske fudbalske reprezentacije Stefan Savić optimista je uoči sjutrašnje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije.

“Imali smo dosta vremena da se pripremimo. Ono što raduje jeste da smo došli u dobroj fizičkoj spremi. Utakmica je jako važna i vjerujem da ćemo ispuniti cilj i sa tri boda se vratiti kući”, rekao je Savić koji je dodao da se ekipa fizički veoma dobro osjeća.

“Osjećam se odlično, odradio sam kompletne pripreme. Ekipa izgleda dosta dobro i to uliva povjerenje da možemo odraditi dobro ovo okupljanje”, istakao je štoper Atletiko Madrida.

Savić smatra da bi osim kvaliteta, presudan mogao biti i motiv.

“Uz kvalitet treba da presudi i motiv. Iako su izgubili sve šanse za EURO sigurno da će biti maksimalno spremni i željni dobrog rezultata. Svjesni smo važnosti utakmice i ako želimo da ostanemo u trci za EP moramo da osvojimo sva tri boda. Kvalitet je na našoj strani i vjerujem da će to i presuditi. Napadači su u svojim klubovima dobro otvorili sezonu što nas sigurno raduje, s obzirom na to da smo u minulim utakmicama imali problema s efikasnošću. Vjerujem da ćemo uspjeti da odgovorimo izazovima i da ćemo se u Podgoricu vratiti sa sva tri boda”, zaključio je Savić.

Sjutrašnja utakmica u Kaunasu igra se od 19 sati po lokalnom, odnosno 18 po srednoevropskom vremenu.

Prethodni tekstRADULOVIĆ VJERUJE U POBJEDU: Kvalitetniji smo, forma napadača razlog za optimizam

Author: Ethan Edwards