GROBARI RADIKALIZUJU PROTEST: Na red došla loža(FOTO)

grobari

grobariIzvor: Twitter

Navijači Partizana odlučili su da radikalizuju protest protiv aktuelne uprave fudbalskog kluba, a poslednja akcija usmjerena je ka loži stadiona u Humskoj u kojoj sjede članovi rukovodstva.

Mjesta na zapadnoj tribini stadiona Partizana dijelom su demolirana nakon akcije koju su gotovo sigurno sproveli navijači tog kluba.

U ovom “napadu” uništene su fotelje za sjedenje, koje su isječene oštrim predmetima, a sa unutrašnje strane ispisani su uvredljivi grafiti.

Нећете седети тамо где сте пошли, у нашој кући нисте добродошли!#upravanapolje #Grobari #Partizan #Beograd pic.twitter.com/jqpulY1Huv

— NUSKNVP (@nikad_agencija) September 17, 2023

“Lopovi” i “Uprava napolje” je ispisano simbolično crnom bojom, a sa spoljne strane stadiona vide se iste poruke uz jednu koja je naročito bila upućena generalnom direktoru Milošu Vizuri.

“Grobari” su nedavno blokirali centar Beograda kada su u navijačkom korteu napravili protest i iznijeli zahtjeve da uprava kluba, protiv koje javno protestuju već više od godinu dana, napušti klub.

Milorad Vučelić podnio je ostavku na mjesto predsjednika, ali navijači zahtijevaju da isto uradi i Miloš Vizura i kompletna Skupština kluba.

Prethodni tekstSAINZ POKAZAO KLASU: Rasel na bolan način ostao bez podijuma

Author: Ethan Edwards