‘Hvala ti što si mi ostvarila dječački san’

Gobeljić

Gobeljićphoto: twitter/crvenazvezdafk

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da Marko Gobeljić više nije njihov igrač, a tim povodom se oglasio i fudbaler putem društvenih mreža.

On je na svom Instagram profilu imao emotivnu poruku.

”Hvala ti sto si mi ostvarila dječački san. Hvala ti za svaku emociju koju sam doživeo sa tobom. Hvala ti sto si me učinila jednim od najtrofejnijih igraca u istoriji kluba. Hvala ti sto si me naučila kako se stvarno i iskreno voli jedan klub. Hvala ti za svaku od 233 utakmica koju sam proveo sa tobom na terenu. Hvala ti Zvezdo.” napisao je popularni Gobelja.

Posebnu zahvalnost izrazio je pojedinačno svima u klubu.

”Želim svima da se zahvalim na predivnih 6 godina u klubu. Saigračima, trenerima, upravi, navijačima i svim zaposlenim u klubu! Hvala mojoj porodici koja ja uvijek bila uz mene.” rekao je defanzivac.

Posebnu zahvalnost imao je za ‘Delije‘ zbog kojih se u klubu osjećao posebno voljeno.

”A za kraj bih ostavio ono što ja najviše volim, tu sjevernu tribinu koja me je gurala uvijek da dam sve od sebe i koja je uvijek bila tu za mene. Hvala vam Delije. Samo za tebe, uvijek uz tebe.” zaključio je Gobeljić.

Prethodni tekstTIP DANA: Rumunija ne gubi bodove u BukureštuSljedeći tekstGERET SAUTGEJT: Voker je nekoliko puta želio da se penzioniše

Author: Ethan Edwards