Imali smo tri boda u džepu, neshvatljivo je kako nijesmo sačuvali prednost

rADULOVIĆ

rADULOVIĆFoto: Meridian Sport

Nakon remija u Kaunasu protiv Litvanije (2:2), selektor reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović, bio je vidno razočaran.

Naš tim gubio je sa 1:0 do 78. minuta, uspio je da preokrene, ali je u 94. minutu ostao bez sva tri boda na ovom gostovanju.

“Ušli smo u meč onako kako smo planirali. Željeli smo da idemo na pobjedu. Ipak, u prvom poluvremenu nijesmo uspjeli da ostvarmo ono što smo planirali. Nijesmo zadržali posjed, a Krstović i Mugoša su bili odsječeni. U drugom poluvremenu smo zamjenama popravili igru. Bili smo bolje, a u momentu kada smo igrali najbolje postigli smo gol koji je poništen. Nakon te odluke pokuašli smo da se vratimo, ali smo primili gol. Nedugo nakon smo se vratili. Imali smo dobijenu utakmicu i tri boda u džepu. Neshvatljivo je da nijesmo mogli da sačuvamo prednost. Teško nam je, ali nova utakmica je za tri dana. Moramo što prije da se oporavimo i što bolje pripremimo za Bugarsku”, rekao je Radulović i dodao:

Ponovo nijesmo bili takmičari. Primili smo gol nakon 90 minuta. Protivnik je pokazao da ima kvalitet i sigurno da će ostale reprezentacije ovdje imati problema. Igrali smo u jednom momentu sa četiri napadača i puno rizika. Međutim, neshvatljivo je da nijesmo uspjeli da se odbranimo. Ali, to je fudbal…”, rekao je Radulović na pres konferenciji nakon meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Prethodni tekstMILENKOVIĆ STAO U POLUFINALU: U Crnu Goru stiže kao rekorder

Author: Ethan Edwards