Inter pregovarao sa neovlašćenom osobom

samardžić

samardžićphoto: twitter/FabrizioRomano

Transfer Lazara Samardžića u Inter propao je zbog intervencije njegovog oca, koji tvrdi da je pregovore vodila neovlašćena osoba.

Lazar je trenutno igrač Udinezea i ostaće u klubu tokom ove sezone. Sa ekipom ima ugovor do ljeta 2026. godine.

Njegov otac, Mladen Samardžić, optužio je Inter da je insistirao samo da pregovara sa agentom Rafelom Pimentom, za koju otac igrača tvrdi da nije bila ovlašćena da pregovara.

”Inter je pregovarao sa osobom koja nije bila ovlašćena da to radi – Rafaelom Pimentom. Vidio sam je samo jednom u životu i nemam pojma kako je uspjela da bude uključena u ovu situaciju. Kada sam vidio primjerak ugovora tražio sam izmjene, ali Inter je želio samo sa njom da pregovara.” rekao je Mladen.

𝐄𝐒𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕𝐀 𝐒𝐈 – 𝐏𝐀𝐑𝐋𝐀 𝐈𝐋 𝐏𝐀𝐃𝐑𝐄 𝐃𝐈 𝐒𝐀𝐌𝐀𝐑𝐃𝐙𝐈𝐂‼️

In ESCLUSIVA a Sportitalia parla Mladen Samardzic, padre di Lazar, dopo il mancato passaggio del giocatore dall’Udinese all’Inter

L’ intervista completa sul nostro sitohttps://t.co/rkAhBPHTco pic.twitter.com/kIY3kpDd1g

— Sportitalia (@tvdellosport) August 22, 2023

Nije se dugo čekalo na odgovor Pimente, koja je naslijedila agenciju pokojnog Mina Rajole.

”Žao mi je što Samardžićev otac opravdava svoje postupke na ovakav način. Od prvog sastanka njega i njegove žene sa mnom na kojima je bio i Kolarov, zajedno smo pozivali razne klubove. Tu je i video poziv kojim se organizovao dolazak njegovog sina na preglede, ali poslije svega tražio je nešto što ja nijesam podržala i povukla sam se.” rekla je Pimente.

Samardžić je igrao u prvom kolu za Udineze, tako što je u 46. minutu ušao sa klupe u porazu protiv Juventusa.

Author: Ethan Edwards