Isidor se vratio u Moskvu, čeka se dogovor klubova

Vilson Crvena zvezda

Vilson Crvena zvezdaFoto: REUTERS/Lisi Niesner

Crvena zvezda se nakon poraza od Voždovca aktivirala na transfer pijaci, a novi napadač aktuelnog šampiona Srbije mogao bi da bude napadač Lokomotive iz Moskve Isidor Vilson.

Nakon što su juče srpski mediji prenijeli da je napadač Lokomotive blizu prelaska u Crvenu zvezdu oglasio se i ruski klub koji je odmah nakon meča protiv Sočija poslalo napadača nazad u Moskvu kako bi u slučaju odgovarajuće ponude što prije otputovao na ljekarske preglede i potpisao za novi klub.

“Prelazni rok se u većini evropskih država završava 1. septembra, zbog toga smo posle utakmice šestog kola Premijer lige Rusije, protiv Sočija u gostima, poslali Vilsona Isidora nazad u Moskvu, jer je njegov transfer sve bliži u završnici ljetnje pijace. Imajući u vidu poteškoće logističke prirode, Isidor je otišao u Moskvu kako bi u slučaju ponude koja bi zadovoljila i njega i klub mogao odmah da se zaputi na lekarske preglede”, saopštili su Moskovljani.

Prema pisanju ruskih medija, ranije je Marsej nudio za napadača sumu od šest miliona eura koja je odbijena, a u Crvenoj zvezdi žele da ovog napadača dovedu na jednogodišnju pozajmicu.

Prošle sezone je francuski napdač koji je karijeru počeo u Monaku, za Lokomotivu odigrao 24 meča, postigao 10 golova i zabilježio šest asistencija.

Pročitajte i ovo:

Author: Ethan Edwards