Iskoristili smo šansu u pravom trenutku

Radulović

RadulovićFoto: Meridian

Miodrag Radulović, selektor reprezentacije Crne Gore, nakon pobjede nad Bugarskom istakao je da su postigli što su tražili i da vjeruje u ekipu.

Crna Gora savladala je Bugrasku “Pod Goricom” rezultatom – 2:1.

“Postigli smo ono što smo tražili, nije bilo lako nakon Kaunasa vratiti ekipu fizički i psihološki. Mislim da smo u tome uspjeli, igrali dobro prvo poluvrijeme, naša šansa je došla u pravom trenutku, iskoristili smo je. Moram da izrazim divljenje mojim momcima, vidjeli ste kakve je to energija bila nakon crvenog kartona. Vjerujem u njih i u tu borbu za plasman na Evropsko prvenstvo” kazao je selektor Radulović.

“Za nama je jedna dobro taktički odigrana utakmica, Bugarska nam je zaprijetila samo jednom u prvom poluvremenu. Nakon toga taj crveni karton, pa smo morali da rizikujemo sa špic igračem, to se isplatilo i na kraju su najvažnija ta tri boda u kvalifikacijama” rekao je Radulović.

Zahvalio se i navijačima…

“Hvala navijačima koji su osjetili da su nam potrebni, prepoznali su trenutak kada nam je bila potrebna podrška, zadovoljni odlazimo nakon ovog ciklusa. Ovo je dobar zamajac, treba da proslavimo sa navijačima i da se polako spremamo za taj duel u Beogradu protiv Srbije za mjesec dana” zaključio je Radulović.

Author: Ethan Edwards