Istina je samo jedna, gospodine Brnoviću

Sutjeska Meridianbet

Sutjeska MeridianbetFoto: FK Sutjeska Meridianbet

Upravni odbor Sutjeske Meridianbet reagovao je na saopštenje Nenada Brnovića koji je juče izjavio da su on i njegovi saradnici verbalno i fizički napadnuti prilikom sastanka stručnog štaba i uprave klube.

UO Sutjeske Meridianbet je odbacio ove optužbe i prepustio nadležnim organima Crne Gore da rasvijetle ovaj slučaj.

Saopštenje prenosimo integralno bez izmjena.

“Sa indignacijom odbacujemo sve tvrdnje koje je, u otvorenom pismu javnosti, a na račun članova Uprave FK Sutjeska, iznio gospodin Nenad Brnović a koje su se, navodno, desile na sastanku stručnog štaba i članova Uprave našeg kluba.

Crnogorsku javnost obavještavamo da je do pomenutog sastanka došlo na inicijativu upravo gospodina Brnovića koji je, sa članovima stručnog štaba od početka demonstrirao ponašanje ispod nivoa kulture – stoga je i saopštenje pomenutog gospodina ovakvog sadržaja. Po našem mišljenju, potpuno prizemno i ucjenjivačko, za šta možemo iznijeti i potrebnu dokumentaciju u vidu primljenih poruka putem e mail-a. I ne samo to – smatramo da je finansijski aspekt jedini motiv ovakvog medijskog obraćanja gospodina Brnovića.

O samom sastanku – osim kratke rasprave na početku, koja je vrlo brzo prevaziđena, sastanak je nastavljen u prijateljskom tonu a tako je i okončan. Rukovanjem svih aktera.

Uostalom, Nenad Brnović i članovi njegovog stručnog štaba, po sopstvenim tvrdnjama, odmah nakon sastanka nesmetano su otišli na stadion gdje su odradili trening sa ekipom.

Sjutra dan, u vrlo prijatnom ambijentu restorana Vukov most, ručali su, doduše odvojeno od igračkog kadra. Takođe, Nenad Brnović i članovi njegovog stručnog štaba potpuno nesmetano vodili su utakmicu 3. kola Meridianbet 1. CFL koju smo igrali protiv FK Arsenal iz Tivta.

Zbog svih navedenih činjenica, čudi zašto je Nenad Brnović čekao desetak dana da se oglasi u javnost.

FK Sutjeska se neće mnogo baviti saopštenjem gospodina Nenada Brnovića već će, kao uzoran kolektiv, sve radnje prepustiti nadležnim organima Crne Gore.

Obavještavamo javnost da su članovi Uprave našeg kluba već ranije dali izjave ovim povodom, i potpuno mirne savjesti čekamo epilog slučaja. Jer, ne postoje dvije istine. Istina je samo jedna, gospodine Brnoviću.

Na kraju, možda Vi, gospodine, budete još bolji fudbalski trener, pokazaće vrijeme i rezultati. To Vam i želimo. No, Uprava FK Sutjeska iznad svega baštini neke druge vrijednosti – smatramo da uvijek i na svakom mjestu treba biti čovjek.

Ovim reagovanjem FK Sutjeska završava svaku polemiku sa gospodinom Nenadom Brnovićem“, saopšteno je iz Upravnog odbora Sutjeska Meridianbet

Pročitajte i ovo:

Author: Ethan Edwards