Iz Juventusa šire laži o meni, a u tome prednjači Masimilijano Alegri

Leonardo Bonući

Leonardo Bonućifoto: twitter

Italijanski reprezentativac i bivši igrač Juventusa, Leonardo Bonući izjavio je da je dobio otkaz u Juventusu iako je imao namjeru da u tom klubu završi karijeru.

Nakon toga je prešao u Union Berlin a bivši klub tužio.

Bonući navodi da su ga čelnici Juventusa ponizili iako je za Juventus odigrao više od 500 mečeva i osvojio 17 trofeja.

“Čitam i slušam nevjerovatne laži koje se iz Juventusa šire o meni. U tome prednjači trener Masimilijano Alegri.Nije istina da mi je u oktobru prošle i februaru ove godine rečeno da klub želi da odem na kraju sezone.To mi je saopšteno tek 13. jula, kada su mi u kuću došli direktori Đovani Mana i Kristijano Đuntoli i obavijestili me da više nisam član tima.Objasnili su mi da moja prisutnost u ekipi potkopava njen rast. Klub me je nezamislivo ponizio iako sam za njega odigrao više od 500 utakmica.To su mi uradili dva mjeseca pošto sam čelnicima kluba rekao da sam spreman da ostanem u Juventusu kao peti ili šesti izbor na poziciji štopera kako bih pomogao “ – rekao je Leonardo Bonući.

Leonardo Bonući se zahvalio i igračima koji su ga podržali i dodao je da je spreman da igra za reprezentaciju:

” Želim da zahvalim brojnim fudbalerima koji su me pozvali i izrazili mi podršku zbog ogromnog nepoštovanja Juventusa prema meni.Pirlo, Bufon, Kjelini i novi selektor Italije Lučijano Spaleti su samo neki od njih.Kada smo kod selektora, moja želja i plan je da igram za Italiju na EP 2024. godine.“

Prethodni tekstIN BON HVANG: Zvezda je jedan od najvećih klubova u Evropi

Author: Ethan Edwards