Jedan gol u revanšu može da promijeni sve

docić

docićIzvor: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope od Olimpijakosa rezultatom 3:1, a kapiten te ekipe Marko Docić smatra da još ništa nije riješeno.

„S obzirom na prvo poluvrijeme, dobar rezultat. Još uvijek aktivan, sve je moguće. Jedan gol može da promijeni sve. Prvo poluvrijeme nismo uspjeli da se snađemo u atmosferi, u tom njihovom ritmu. Pokazalo se da su stvarno jako opasna ekipa, i da koriste svaku našu grešku. Svaki naš otvoren prostor koriste, uigrani su dosta, popunjavaju odlično prostore iza naših leđa, što se pokazalo i kod golova.”

“Ušli smo u neki haos, koji nismo željeli. Bukvalno smo im mi sve poklonili što su imali. Ono što se desilo u drugom poluvremenu, jeste da smo promijenili formaciju, promijenili stil igre, vratili se na naših 4-2-3-1, gdje se dobro snalazimo.“ rekao je Docić.

„Izašli smo u taj visok presing, oduzeli dvije, tri lopte, malo i njih zbunili i napravili neki haos u toj njihovoj poslednjoj liniji i uspjeli smo da postignemo gol. Eto, uspjeli smo da se vratimo u život, možda i psihološki, ali ono što je najbitnije, ovo je velika kola za nas. Mi rastemo kao klub. Mi treba da dođemo na neki nivo u nekom narednom periodu. Na ovaj nivo na kom su oni.”

Sigurno da će nam trebati vremena, rada i strpljenja za to, naravno da ljudi iz kluba to i razumeju i već sad smo obavili neke razgovore posle utakmice. Kažem, drugo poluvreme treba da bude reper po kom mi treba da se ponašamo u revanšu. Ništa još uvek nije izgubljeno, i očekujem da u revanšu budemo dosta bolji.“ zaključio je Docić.

Author: Ethan Edwards