Junajted je novi Totenhem, Rašford je dijete

Roj Kin

Roj Kinphoto: twitter/FootballTalkHQ

Mančester junajted je poražen od Totenhema sa 2:0, a nekadašnji igrač ‘crvenih đavola’ a sada sportski analitičar Roj Kin bio je brutalno iskren.

Izabranici Erika ten Haga poraženi su sa 2:0 na gostovanju Totenhemu a posebno loš dan imali su napadači, koji su propuštali dosta prilika.

Roj Kin je poslije meča svoj nekadašnji klub nazvao novim Totenhemom.

”Mančester junajted, to vam je novi Totenhem. Očajno, apsolutno očajno. Najveća uvreda koju mogu da zamislim su timovi koji nisu u stanju da urade ništa u gostima, igrači koji ne mogu da igraju dobro na strani. Sparsi su dobar tim, vole kad su pred svojim navijačima, imaju podršku i energiju. Junajted, drugo poluvreme, bez lidera, primili su smiješne golove. Totenhem je bio divan, čestitam im. Lako je igrati protiv Mančester junajteda.” rekao je Roj Kin.

🗣 “I think Man United are the new Spurs… DESPERATE” 😬

Roy Keane is NOT happy! 😡 pic.twitter.com/L0KjpkB7ht

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) August 19, 2023

Ten Hag je pokušao da preokrene meč sa izmjenama, ali čini se kasno, obzirom da je tek u 85. minutu na teren izveo i Antonija Marsijala.

Kina je to posebno inspirisalo za kritiku pa je Marsijala uporedio sa nekadašnjim napadačima kluba, rekavši da bi i on u ovim godinama bio bolji od njega.

”Uveli su Marsijala, možda bolje da su uveli stare lisce poput Stepltona ili Vajtsajda. Marsijal vas neće izvući iz nevolja, a Rašford je igrao kroz sredinu kao neko dijete, što i jeste. Očigledno ne voli da igra u sredini napada. Njegov govor tijela i prvih par dodira svedoče da ne voli tu poziciju.” istakao je Velšanin.

Author: Ethan Edwards