JUNAJTED O GRINVUDU: Odluke još nema

Mejson Grinvud Mančester junajted

Mejson Grinvud Mančester junajtedphoto: twitter/mufcMPB

Mančester junajted se danas oglasio saopštenjem o budućnosti fudbaler Mejsona Grinvuda u klubu sa ‘Old Traforda’.

Za sada nema novih informacija na koji će se način riješiti cijela situacija, iako je sud u februaru odbacio sve optužbe protiv Grinvuda.

Mančester junajted je Mejsona, zbog cijelog slučaja, odstranio iz tima, ali sada kada je oslobođen optužbi, razmatra da ga vrati.

Saopštenje ‘crvenih đavola’ prenosimo u cjelosti:

”Nakon što su sve optužbe protiv Grinvuda odbačene u februaru ove godine, Mančester junajted je završio i internu istragu.

To je dovelo do izvjensnih dokaza koji nijesu za javnost i razgovarali smo sa brojnim ljudima koji su imali direktno znanje o slučaju.

Tokom cijelog procesa, dobrobit navodne žrtve bio je najvažniji motiv istrage kluba i zato ćemo zauvijek poštovati njeno pravo na anonimnost.

Manchester United statement on Mason Greewood 🚨🔴 #MUFC

“Following the dropping of all charges against Mason Greenwood in February 2023, Manchester United has conducted a thorough investigation into the allegations made against him.

This has drawn on extensive evidence and… pic.twitter.com/l91IRxCC67

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 16, 2023

Takođe, imamo odgovornost i prema Mejsonu kao zaposlenom, kao mladoj osobi koja je u ovom klubu od svoje sedme godine i koji je postao otac i partner.

Istraga je završena u poslednjoj smo fazi donošenja odluke o Mejsonovoj budućnosti.

Suprotno spekulacijama u medijima, ta odluka još uvek nije donijeta i trenutno je predmet internih razgovora. Odgovornost na kraju leži na izvršnom direktoru.

Kada budemo imali odluku, ona će biti objavljena i objašnjena prvo ljudima i vlasnicima u klubu.

Za sve koji imaju vezu sa Mančester junajtedom ovo je bio težak proces i razumijemo stavove izgrađene na pojedinostima istrage koji su dospjeli u javnost. Molimo za strpljenje dok prolazimo kroz završnu fazu i pažljivo razmatramo sve detalje.” navodi se u saopštenju Mančester junajteda.

Author: Ethan Edwards