Juventus juri prve bodove protiv Udinezea

TIP DANA SERIJA A INTER Juventus

TIP DANA SERIJA A INTER Juventus

Nakon što je prošlu sezonu završio pobjedama protiv Udinezea, Juventus će danas gostovati toj ekipi u prvom meču Serije A ove sezone.

Juventus je jedan od favorita ove sezone sa jakom ekipom, a iako se čini da je predviđanje startnih jedanaest fudbalera u prvoj utakmici nemoće, Maksimilijano Alegri ima jesne izbore.

Jezgro te ekipe ostalo je nepromijenjeno tokom ljetnjeg prelaznog roka pa će Federiko Kijeza i Dušan Vlahović predvoditi “staru damu”.

Klub iz Torina će zadržati formaciju 3-5-2, a osim dvojice predvodnika na terenu će se na početku utakmice naći i Vojcek Šicenzi, Bremer i Danilo.

Prva dilema ekipe iz Torina je treći defanzivni igrač. Iako je to mjesto rezervisano za Gatiju, postoji šansa da će se Aleks Sandro oprobati protiv Udinezea.

Druga dilema pred menadžerom je na lijevom boku. Nakon sjajne predsezone, Andrea Kambiaso je možda uzurpirao Filipa Kostića za startnu poziciju. Mladi Italijan je sada favorit za start ispred iskusnog Srbina.

Na suprotnoj strani u prvoj utakmici ove sezone za Juventus će debitovati Timoti Vea koji je definitivno zamijenio Kvadrada koji je odlučio karijeru da nastavi u Interu.

Tako je Juventusova moguća jedanaestorka: Šicenzi, Gati (Sandro), Bremer, Danilo, Vea, Rabiot, Lokateli, Mireti, Kambiaso (Kostić), Kiesa i Vlahović.

Cilj domaćina Udinezea definitivno je bolji plasman od onog prošle sezone, a dobrim predsezonskim pripremama otežaće Juventusu posao večeras.

Meridianbet Sport ekipa predlaže vam da danas igrate na sigurnu pobjedu Juventusa sa fantastičnom kvotom u Meridianbetu – 2.00.

PROČITAJTE I OVO:

Author: Ethan Edwards