KEVIN PANTER O MILIONSKOM UGOVORU: Imao sam plan (VIDEO)

panter

kevin panterIzvor: Twitter/@brankonordeus

Kapiten košarkaškog kluba Partizan, Kevin Panter, naveo je u podkastu ‘Swish Cultures’ da je prošao dug put do milionskog ugovora u Evropi.

Poslije partija u Lavriju, Antverpenu, Rosu Rodomu, AEK-u, Virtusu, Olimpijakosu, Crvenoj zvezdi i Olimpiji Milano, Kevin Panter je u Partizanu stigao do milionskog ugovora.

”U prvoj sezoni u Evropi zaradio sam 40.000 dolara, a prvi milionski ugovor dobijam u šestoj sezoni. Trebalo mi je dakle pet sezona da dođem do tog nivoa. Imao sam plan.” rekao je Panter, pa nastavio:

Kevin Punter ( @KPJunior_ ) talks about making only 40k his first season overseas after leading the sec in scoring and how it took 6 years to get to his first 7 figure deal and 4 seasons to make 100k plus 💰on the Hidden gems basketball podcast @JordanRichardSC @RayMac3 pic.twitter.com/1nKIB1P39m

— Swish Cultures (@swishcultures_) September 13, 2023

”Kada sam stigao u Lavrio, naišao sam na evroligašku utakmicu. Kvalitet igre mi je odmah zapao za oko iako tad nijesam znao ništa o tom takmičenju. Zvao sam agenta da mi kaže nešto više i rekao mi je da ću jednog dana biti na tom nivou.” prisjeća se kapiten Partizana.

”Kada sam tokom ljeta bio u Americi, naporno sam radio i nijesam trošio novac. Imao sam plan od četiri, pet godina i tačno sam znao šta mi je cilj. Za mene je najvažnije da igram mnogo i da mogu finansijski da se brinem o svojim ljudima.” naglasio je Kevin.

U dresu Partizana dočekao ga je Željko Obradović.

”Igranje za Obradovića mi je mnogo pomoglo. Učinio je da više razmišljam tokom igre i pomogao mi je da stignem na viši nivo.” zaključio je Panter.

Author: Ethan Edwards