MERIDIANBET RIJEKOM ZETOM

MERIDIANBET

MERIDIANBETIzvor:volimdanilovgrad

Jedinstvena manifestacija upotpunjena koncertima vrhunskih domaćih i stranih muzičkih izvođača, kao i raznim akcijama i poklonima koja se održava u Danilovgradu.

REGISTRUJTE SE PREKO PROMO KODA SPORT i odmah nakon toga na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 30 eura BONUSA.

U periodu od 30.08.’23 do 02.09.’23 nastupiće brojni izvođači koji su u punoj energiji da prirede atmosferu za pamćenje, a Meridianbet je tu da vam obezbijedi zabavu između koncerata kroz akciju putem društvenih mreža.

Registruj se i uplati 10 eura depozitaPošalji dokaz o uplati na naš IG profil i osvoji Meridianbet promo paket.Sadržaj promo paketa – torba, kačket, majica, hemijske i upaljači, powerbank, peskir…
Uz akciju na društvenim mrežama, za posjetioce smo spremili i akciju uplata preko agenata uz koju dobijate vaučer za klađenje u iznosu od 5 eura, kao i QR code registraciju putem dostupnih flayera za koju dobijate čak 50 eura bonusa za registraciju bez uslova.
Zabava uz Meridianbet se ne završava ovdje jer će Grupa Tap 011 kao i uvijek energično i sa dobrim ritmom prirediti nezaboravnu atmosferu na otvaranju manifestacije 30.08.’23, dok će Amadeus bend svojim dobro poznatim hitovima zatvoriti manifestaciju u završnoj noći nakon dnevne žurke.
Zabavi se i zaplovi rijekom zabave, poklona i dobrog provoda!Prethodni tekstBRAZIL SLAVI JAGA DOS SANTOSA: Plejmejker Crvene zvezde Meridianbet odlučio meč protiv Obale Slonovače

Author: Ethan Edwards