Morate dati vremena mladim igračima

Poketino

PoketinoFoto: Twitter/ beemieeahmie

Fudbaleri Čelsija, koje sa klupe predvodi Maurisio Poketino, danas će od 15. časova igrati u gostima protiv ekipe Bornmuta.

Nije Čelsi u najboljoj formi, obzirom da u prva četiri kola imaju svega četiri boda i nalaze se na 14. mjestu tabele Premijer lige.

Ono što najviše brine navijače ‘plavaca’ jesu porazi koji su nastupili od timova koji su bliži borbi za opstanak nego borbi za vrh tabele. Menadžer kluba Maurisio Poketino ima obrazloženje zbog čega se pojačanja nijesu najbolje uklopila.

Pochettino: “Players are not machines”.

🇫🇷 “For example — Real Madrid paid big amount of money for one player and his name was Zinedine Zidane. He was an amazing player, and after six months you can ask the fans of Real Madrid and they say: what have we bought?”.

“He started to… pic.twitter.com/N7p6wD6HnO

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 16, 2023

”Igrači nijesu mašine. Real Madrid je platio veliku sumu novca za jednog igrača i to je bio Zinedin Zidan. Bio je nevjerovatan igrač i poslije pola godine mogli ste pitati navijače Reala i oni bi se zapitali zbog čega su ga uopšte doveli. Počeo je da igra onako kako zna tek poslije sedam, osam mjeseci. Zidan je tada imao 26,27 godina. Kada dovedete igrača od 18 do 21 godine, budite oprezni i dajte im vremena.” rekao je Poketino.

Prethodni tekstČEFERIN O HULIGANIMA: Ispraznićemo stadionSljedeći tekstBARSELONA ŽELI ‘CRVENOG ĐAVOLA’: Ćavi ‘zagrijan’ za Džejdona Sanča

Author: Ethan Edwards