Ne mogu da dočekam da zaigram pred 20 hiljada navijača

Hanga

HangaFoto: KK Crvena zvezda Meridianbet

Novi košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Adam Hanga za klupski sajt je govorio o novoj ekipi koja još uvijek treba da se upozna kao i o narednoj sezoni i navijačima crveno-bijelih.

Hanga je u Crvenu zvezdu stigao iz Real Madrida, a nakon isteka ugovora sa “kraljevskim klubom” zahvalio se crveno-bijelima na pruženoj šansi da ponovo igra Evroligu.

“Veoma sam uzbuđen što sam ovde i što sam postao član ovog kluba. Ovo je nova prilika za mene i novo poglavlje u mojoj karijeri. Kada mi je istekao ugovor sa Realom, rekao sam menadžeru da želim da nastavim da igram u Evroligi. Crvena zvezda mi je dala tu priliku i drago mi je zbog toga. Prošle nedelje smo imali individualne treninge, sada smo konačno počeli sa timskim treninzima.

Potrebno je da se kao grupa malo upoznamo, da igramo pet na pet. Na kraju ovog trening kampa imaćemo i prvu pripremnu utakmicu. Idemo korak po korak, daleko smo još od početka sezone, čeka nas mnogo posla“, rekao je Hanga.

Nakon 13 godina u Španiji, očekuje ga nova sredina, a sa nestrpljenjem očekuje mečeve pred punom Arenom.

„Proveo sam 13 godina u Španiji, a već posle 6-7 nisam sebe više smatrao strancem tamo. Navikao sam na okruženje, jezik, a sada je sve novo za mene i svojevrsni je izazov. Trudim se da iskoristim taj izazov i situaciju. Ovaj tim ima svetlu budućnost, to je miks iskusnih igrača i novajlija. Zaista sam uzbuđen zbog ove sezone, ne mogu da dočekam da zaigram pred 20 hiljada navijača. Tome se, iskreno, baš radujem“, zaključio je Hanga.

Pročitajte i ovo:

Author: Ethan Edwards