Ne mogu ni da zamislim kakva atmosfera u Srbiji

gudurić

gudurićIzvor: FIBA

Košarkaši Srbije maestralnom pobjedom nad Kanadom plasirali su se u finale Mundobasketa, a Marko Gudurić ponosno je govorio o svemu što su košarkaši napravili.

„Osjećaj je nevjerovatan. Ponosan sam kao i svi u timu. Odmah moram da spomenem Borišu Simanića, koga ćemo vjerujem uskoro vidjeti. Nadam se da će se sada osjećati malo bolje jer je stigao do medalje. Drago mi što smo uspjeli da obradujemo i usrećimo mnoge ljude u Srbiji.“ rekao je Gudurić.

„Da li će se sjećam finala 2002. godine, naravno, zbog toga sam i počeo da se bavim košarkom. Za nas je dres sa državnim grbom nešto posebno. Uvijek igramo sa posebnim motivom i nevjerovatnom željom. Uspjeli smo da ostvarimo fenomenalan uspjeh, a sada ćemo dati sve od sebe u finalu. Uradićemo sve što je u našoj moći da stignemo do svjetskog trona.”

Marko Gudurić je nastavio sa izlaganjem:

„Ostvarili smo timsku pobjedu. Svaki igrač je dao doprinos na putu ka cilju. Bogdanović je odigrao kapitenski, sjajni su bili Milutinov, Aleksa, Dobrić…“ naglasio je Gudurić, pa zaključio:

„Iskreno, naježio sam se prije početka meča kada sam čuo skandiranje navijača posvećeno Boriši Simaniću. Istovremeno, ne mogu ni da zamislim kakva je sada atmosfera u Srbiji. Borićemo se za Borišu, za sve navijače, daćemo sve od sebe u finalu.“

Author: Ethan Edwards