Neće biti koreografije na Sjeveru

Bed Blu Bojs

Bed Blu Bojsphoto: twitter/SantaSede1095

Navijači Dinama, popularni Bed Blu Bojsi, preduzeli su korake kako bi pomogli svojim ‘saborcima’ koji su uhapšeni u Grčkoj zbog ubistva navijača.

Stotinjak navijača kluba iz Zagreba je trenutno iza rešetaka zbog nereda koji su se dogodili u Atini.

Ujedno, saopštenjem su najavili da koreografije na ‘Maksimiru‘ večeras neće biti.

”S obzirom na to da su svima poznate okolnosti, odlučili smo da odgodimo planiranu rođendansku koreografiju na utakmici dok se naša braća ne vrate. Sjever se trenutno nalazi u jednom od najtežih trenutaka u svojoj istoriji i želimo da pozovemo sve navijače Dinama sa svih tribina na zajedništvo i solidarnost koja nas je mnogo puta izvlačila iz teških situacija i vodila u najveće pobjede.” stoji u saopštenju Bed Blu Bojsa, u kojem se dodaje:

”Znamo svi koliko je ova utakmica važna za naš klub i želja nam je kanalisati bol, ljutnju i frustracije koje osjećamo u 90. minuta podrške našem klubu i igračima kako bi ostvarili pobjedu na terenu. Mi kao navijači moramo da napravimo sve kako klub ne bi ispaštao zbog ove situacije! U okolini stadiona, kao i na samoj utakmici, u našim plavim kutijama skupljaće se donacije za pomoć našoj zatvorenoj braći.”

Prethodni tekstKONAČAN SPISAK LITVANIJE: Maksvitis za kraj otpisao igrača FiladelfijeSljedeći tekstIGOR BIŠĆAN: Ne smije da se ponovi prošlonedjeljno nasilje

Author: Ethan Edwards