Nemamo tim kao Srbija i Italija

Džon Holand

Džon Holandphoto: twitter/FIBAWoldCup

Reprezentativac Portorika Džon Holand prokomentarisao je pobjedu svoje selekcije protiv Dominikanske Republike na Mundobasketu.

Ova pobjeda održala je kakvu-takvu nadu Portorika da može u narednu fazu. Iako je imao samo šest poena, Holand je bio ključan za pobjedu selekcije Nelsona Kolona, jer je njegovom trojkom na pola minuta prije kraja Portoriko otišao na 98:95.

”Morali smo da ostvarimo ovu pobjedu. Očigledno, da smo kroz turnir bili sve bolji i bolji. Od pripremnih utakmica do sada, preduzeli smo korake da rastemo kao tim i da se zbližimo. Malo je vremena prošlo otkako smo zajedno, nijesmo tim kao Srbija ili Italija koji su godinama zajedno. Ali u pravo vrijeme su se sklopile kockice i samo treba da nastavimo dalje.” rekao je bivši igrač Crvene zvezde Meridianbet.

🇵🇷 John Holland was praising Tremont Waters in the mixed zone, saying he led the team “defensively, offensively” for Puerto Rico’s big win against the Dominican Republic, when George Conditt came by. “Defensively?!”, he asked. From then on, enjoy the show: pic.twitter.com/OembFjlv11

— Cesare Milanti (@cesaremilanti) September 1, 2023

Za plasman u narednu rundu Portoriko će morati da savlada Italiju.

”Igrali smo protiv njih na pripremama, bili su sjajan tim. Taj susret smo izgubili, ali to je bilo drugačije mjesto i u drugačijoj atmosferi se igralo. Mislim da smo bolji tim, mnogo smo napredovali na ovom turniru. Ne mogu ni da razmišljam o tome trenutno, moramo da sprovedemo plan igre i očekujem tešku utakmicu, pravu bitku.” zaključio je Holand.

Author: Ethan Edwards