Nije igrao zbog Ilinga, Vlahović je postao važan igrač

Kostić

KostićFoto: REUTERS/Daniele Mascolo

Srpski fudbaler Filip Kostić mogao bi ovog ljeta da promijeni sredinu, a kao nove destinacije pominju se engleski Notingem Forest i povratak u Bundesligu u dresu Volfsburga.

Na utkamici protiv Udinezea Filip Kostić nije igrao, a trener Masimilijano Alegri je istakao da je razlog ove odluke dobra forma Ilinga koji je izbio u prvi plan.

Njegov saigrač iz reprezentacije Dušan Vlahović pružio je odličnu partiju i pobjedi doprinio sa golom i asistencijom.

“Vlahović je odigrao dobru utakmicu. Prošao je period tokom kojeg je malo igrao, ali čim smo počeli da ga koristimo, postao je važan igrač. Radimo sa njim na brojnim aspektima igre. Kostić nije igrao zato što sam imao Ilinga, a njih dvojica su igrači na istoj poziciji. Izabrao sam da uđe Iling zato što je Kijeza bio i dalje na terenu“, objasnio je Alegri.

Juventus neće igrati evropsko takmičenje ove sezone, a prvi cilj “stare dame” je plasman među prve čeitiri ekipe i povratak u Ligu šampiona.

“Povratak u Ligu šampiona je najvažniji. Posle 12 godina nećemo igrati u elitnom takmičenju i već nam nedostaje. Svi misle da je prednost kada igrate samo jednu utakmicu nedjeljno, ali u realnosti je prednost kada igrate sa najjačim timovima Evrope. Moramo da koristimo svaku mogućnost da se razvijamo kao tim”, objasnio je Alegri.

Pročitajte i ovo:

Prethodni tekstPASPALJ ISKRENO: Od Srbije na Mundobasketu ne očekujem ništa

Author: Ethan Edwards