Očekujem da uskoro završimo novo pojačanje

mijailović

mijailovićIzvor: Twitter

Predsjednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je da kroz nekoliko dana očekuje da će klub završiti glavno pojačanje pred početak nove sezone.

„Iza nas je dobra sezona, ispunili smo sve sportske ciljeve, a i organizacija kluba je bila na visokom nivou. Ove godine želimo da bude na još boljem nivou, da naši navijači i svi ljudi koji dođu u Arenu i kupe kartu, imaju najbolju moguću organizaciju, da možemo da im vratimo na određeni način zbog toga što vjeruju u ovo što radimo.“ rekao je Mijailović na početku.

Pripreme za novu sezonu zvanično su krenule, a predsjednik “crno-bijelih” je ovom prilikom prokomentarisao i nova pojačanja.

„Vidjeli smo danas ekipu. Ono što je važno napomenuti da naš roster još nije završen, angažovaćemo najmanje jednog, a najviše dva igrača u narednom periodu. Očekujem da kroz nekoliko dana završimo naše važno pojačanje.“ istakao je.

Govorio je i o važnoj informaciji koja sigurno zanima sve “Grobare” – cijeni karata za utakmice nove sezone.

„Biće veoma teško da ispoštujemo sve one koji žele da gledaju naše utakmice u Areni, ali ćemo dati maksimum da prodamo što veći broj karata. S druge strane, moramo da mislimo i na one koji iz finansijskih razloga neće moći da kupe karte, kao i na one iz unutrašnjosti i dijaspore, koji će dolaziti da gledaju utakmice sa dnevnom kartom. Pred nama je veliki posao, mi smo cijelo ljeto radili, posle proslave titule ABA lige nijedan dan nije bio slobodan.“ zaključio je Mijailović.

Author: Ethan Edwards