Odbio da trenira sa Gran Kanarijom

Žan Montero

Žan Monterophoto: twitter/moi_rodriguezr

Reprezentativac Dominikanske Republike Žan Montero odbio je da se pojavi na prvim treninzima njegovog kluba Gran Kanarije.

Dominikanac je bio jedan od najboljih igrača reprezentacije na Mundobasketu. U prosjeku je bilježio 9.9 poena i pet asistencija, uz 3.8 skokova.

Uprkos tome, Gran Kanarija, aktuelni šampion Evrokupa, izdao je saopštenje gdje su izrazili brigu što se njihov igrač nije pojavio na treninzima pred početak sezone.

Jean Montero expressed his desire to “not continue” with Gran Canaria #JeanMontero #GranCanaria #ACB #BKTEuroCup pic.twitter.com/hKU6Jubbjz

— EuroRumor (@EurorumoR) September 13, 2023

”Jedanaestog ovog mjeseca, upućen je poziv igraču da se pridruži treninzima, ali igrač je odlučio da se ne pojavi, a takođe je izrazio da ne želi da nastavi da igra sa našim klubom.”

”U Gran Kanariji, imamo veliko poštovanje prema našim fanovima, sponzorima i prema svima koji su uključeni u naš klub. Konsekvencijalno, ne možemo prihvatiti odluku jedne strane koja ne poštuje uslove koji pišu u ugovoru koje su dvije strane sklopile. Vjerujemo da je ključno da se poštuju ovi uslovi.”

”Svojstveno situaciji, klub će preuzeti neophodne mjere kako bi se ova stvar riješila. Nadamo se da će se gospodin Žan Montero pridužiti daljim aktivnostima prvog tima.’‘ stoji u saopštenju kluba.

Author: Ethan Edwards