ODBOJKAŠI SJUTRA PROTIV SJEVERNE MAKEDONIJE: “Čeka nas sjajna atmosfera, ali želimo pobjedu”

odbojka
Odbojkaši Crne Gore igraće sjutra protiv Sjeverne Makedonije u Skoplju, u utakmici 2. kola Evropskog prvenstva.

“Crveni” su na startu očekivano poraženi od Holandije, pa će duel protiv jednog od domaćina EP biti izuzetno važan u borbi za plasman u naredni fazu.

“Prisustvovali smo meču Sjeverne Makedonije i Danske, bilo je oko 3.000 ljudi i stvarno Makedonci bodre svoju ekipu na divan način i biće sigurno izazovno igrati, ali biće sigurno i lijep amibjent. Vjerujem da ćemo sjutra uživati u tome, a vjerujem i da smo ravnopravan rival i sa Sjevernom Makedonijom i sa Danskom i da ćemo tu tražiti šansu za prolazak u drugi krug“, istakao je korektor Bojan Sturgar.

Dan odmora nakon poraza od “lala” prijao je našim odbojkašima.

“Imamo detalje, oni su odigrali dosta prijateljskih utakmica i sakupili smo inforamcije kako treba da igramo protiv njih. Mislim da će sve da bude dobro, da imamo dobar kvalitet, posebno zbog spoja mladih igrača i nekoliko iskusnih. Taj spoj će da bude dobar sjutra protiv Sjeverne Makedonije, uz dobru energiju i kvalitet koji imamo“, smatra tehničar Marko Joksimović.

Odbojkaši Crne Gore će u naredna tri dana odigrati tri utakmice. Nakon Sjeverne Makedonije, u nedjelju će igrati protiv Danske, a dan kasnije protiv Češke.

Author: Ethan Edwards