Ovo su najljepše utakmice za igranje

Obradović

ObradovićFoto: KK Partizan

Trener Partizana Željko Obradović sumirao je utiske nakon spektakularnog meča između crno-bijelih i Fuenlabrade na Tašmajdanu.

Partizan je nastavio sa sjajnim partijama tokom priprema. Crno-bijeli su na otvorenom nadigrali Fuenlabradu i slavili sa 93:63.

”Ovo su najljepše utakmice za igrati. Presrećan sam što smo imali priliku da ugostimo naš bratski klub, Funelabradu. Prošle godine smo mi gostovali kod njih, uživali smo u gostoprimstvu. Večeras smo probali da uzvratimo istom mjerom Fuenlabradi. Ponosan sam kako su navijači Partizana reagovali i skandirali im kada je počela utakmica. To je najvažnije od svega, da smo imali priliku da je ugostimo.” rekao je Obradović.

Kao i što to često radi, Željko je govorio o navijačima, a osvrnuo se i na povratak Alekse Avramovića nakon Mundobasketa.

”Hvala navijačima na podršci. Naša je obaveza da damo sve od sebe na svakoj ali baš svakoj utakmici, kao što smo radili to tokom pripremnog perioda. Što se Alekse tiče, imao je sjajan šampionat.” počeo je trener crno-bijelih, pa dodao:

”Čestitam i njemu i svim ljudima, počevši od selektora Pešića i njegovog stručnog štaba pa do Košarkaškog saveza Srbije na čelu sa Predragom Danilovićem. I naravno igračima koji su igrali sjajno. Srebro sija kao zlato.” zaključio je Obradović.

Author: Ethan Edwards