PAPANIKOLAU: Znamo da nijesmo najtalentovaniji

Kostas Papanikolau

Kostas PapanikolauKostas Papanikolau / Twitter

Reprezentativac Grčke Kostas Papanikolau govorio je nakon još jednog poraza njegove selekcije, od Crne Gore, na Mundobasketu.

Crna Gora je vodila tokom čitave utakmice i tako nanijela ‘Helenima’ treći poraz na Svjetskom prvenstvu.

”Željeli smo da se pokažemo u dobrom svijetlu. Htjeli smo završiti turnir sa pobjedom. Crna Gora je sigurno željela isto. Našim navijačima smo htjeli dati nešto jer su prešli ogroman put da dođu i podrže nas. Igrali smo za njih, ali je Crna Gora odigrala dobro. Bili su bolji u ključnim momentima i došli do trijumfa.” rekao je Papanikolau.

One for a happier flight home.

Montenegro 🇲🇪 finish their #FIBAWC campaign victoriously, as they take down Greece!#FIBAWC x #WinForMontenegro

— FIBA Basketball World Cup 2023 🏆 (@FIBAWC) September 3, 2023

Iskusni košarkaš se osvrnuo na ono šta je najbolje kada je u pitanju reprezentacija.

”Najbitnije je jedinstvno naše ekipe. Znamo da nijesmo najtalentovaniji tim i radi toga moramo raditi jako, kako bi se borili sa talentom ekipa protiv kojih igramo. Nekada smo to uspjeli, nekada ne. Uživao sam biti dio ove grupe, bilo je nekih sjajnih momenata.” rekao je on, pa dodao:

”Velika je čast predstavljati svoju zemlju, ali je takođe sjajno što smo se mi međusobno povezali i stvorili jaku hemiju. Ima teških momenata, ali na kraju dana, svako će preuzeti odgovornost. Za mene je hemija najbolje što tim može imati. Ponosan sam na sve što smo pokazali. Borili smo se i nismo odustajali.” zaključio je Kostas Papanikolau.

Author: Ethan Edwards