POPOVIĆ NAKON MEČA: Ovako više ne smijemo

popović

popovićFOTO: REUTERS/Siphiwe Sibeko

Rukometašice Budućnosti su u polufinalnom meču turnira u Mecu poražene od domaćina turnira 33:18, pa će u nedelju protiv FTC-a igrati utakmicu za treće mjesto.

U polufinalnom duelu Bojana Popović nije mogla da računa na najbolji sastav koji trenutno ima jer nisu igrale Niakate, Hafra i Vukčević.

“Teška utakmica za nas koju je obilježio veliki broj tehničkih grešaka, koje su nas skupo koštale. U prvom poluvremenu smo naime, imale 17 tehničkih grešaka, primile deset golova iz kontri, pa je bilo nemoguće da uhvatimo pravi ritam poslije velikog minusa. Na kraju smo imale čak 26 tehničkih grešaka i dozvolile smo rivalu da postigne 18 lakih golova, što je nedopustivo na ovom nivou i protiv tima kao što je Metz.” rekla je Bojana Popović.

“Na takvo izdanje uticalo je više faktora, uslovi u hali nijesu bili najbolji, bilo je dekoncentracije i neuigranosti pojedinih igračica koje su prvi put zajedno u bekovskoj liniji, ali sve to nije opravdanje. Ovako definitivno ne smijemo u narednim mečevima i moramo da pokažemo više karaktera, jer svaka provjera je dragocjena za nas i moramo da imamo takav pristup. Vjerujem da ćemo već sjutra pokazati reakciju i odigrati znatno bolje protiv FTC-a.” rekla je Bojana Popović za kraj.

Najefikasnija u timu Budućnosti bila je Tanja Ivanović sa šest golova, Milena Raičević i Adriana Kardoso de Kastro postigle su po tri, dok je Vanesa Agović mrežu protivnika tresla dva puta.

Po jedan gol upisale su Ivana Godeč, Ivona Pavićević, Mari Plamenova Tomova i Nađa Kadović.

Author: Ethan Edwards