Probili smo led, sad očekujem više samopouzdanja

mihailović

mihailovićIzvor: FIBA

Reprezentativac Crne Gore Vladimir Mihailović zadovoljan je pobjedom u prvom meču grupne faze na Mudnobasketu u kom su porazili Meksiko rezultatom 91:71, a već sjutra ih očekuje meč protiv reprezentacije Egipta.

“Sada je lakše. Uradili smo prvi korak, a pred nama je da odigramo jedan kvalitetan meč sjutra i samim tim se plasiramo u narednu fazu.” rekao je Mihailović na početku.

Crna Gora je u meč protiv Meksika ušla kao favorit što je stvorilo pritisak reprezentativcima.

“Mislim da je sada lakše. Bili smo u grču, ali smo probili led. Očekujem sada još bolju reakciju sa mnogo više samopouzdanja i u boljem ritmu da odigramo meč protiv Egipta i naravno slavimo.”

Egipćani su sinoć savladali Litvaniju prilično lakom pobjedom pa tako djeluje da neće biti lak protivnik.

“Svaka ekipa na Svjetskom prvenstvu ima određen kvalitet i moramo pristupiti maksimalno. Imali smo trening i pripremali smo se za njih, imaćemo još jedan video sastanak pa sam siguran da ćemo imati plan kako da ih napadnemo.” dodao je crnogorski reprezentativac.

Mihailović je na kraju prokomentarisao i kakav je osjećaj igrati u Manili.

“Lijepo iskustvo. Uslovi su fenomenalni. Bilo je lijepo igrati u takvoj atmosferi. Bila je poprilčno ispunjena sala što je sjajno i nije baš često na ovakvim takmičenjima. “

Author: Ethan Edwards