RUBIJALES PRED OTKAZOM? Poljubac sa Ermoso će ga skupo koštati

Rubijales

Rubijalesphoto: twitter/Encuestando

Kako javlja španska ‘Marka’, Luis Rubijales je po svemu sudeći već sada bivši predsjednik Fudbalskog saveza Španije.

On će po najavama španskog lista uskoro biti razriješen dužnosti usljed rastućeg pritiska i u španskoj i u svjetskoj javnosti koji je nastao nakon što je poljubio Ermoso na dodjeli medalja.

Jedan poljubac je prešao granicu i Rubijales se našao na meti najoštrijih napada. Dok je selekcija još bila u Australiji, španski ministri osuđivali su to što je on poljubio jednu fudbalerku u usta i bacio u drugi plan zlatnu medalju koju su fudbalerke osvojile.

🚨 Jenni Hermoso will pursue sanctions against RFEF President Luis Rubiales after he kissed her during Spain’s World Cup celebrations.

🎙️ Her statement: ‘It is essential that our team is represented by figures who project their values of equality and respect in all areas’ pic.twitter.com/aSWrxERn1i

— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) August 23, 2023

”Federacija je konačno shvatila ozbiljnost situacije. Probali su da dobiju pomoć igračice kao jedinu moguću podršku. Rastao je pritisak da on ode, a čak je i premijer rekao da potezi moraju da se naprave.” navodi Marka.

Takođe se spekuliše da je Ermoso odbila Rubijalesa kada je ovaj pokušao zajedno sa njom da napravi video snimak u kojem bi joj se izvinio.

Prethodni tekstMARTINEZ PRED ČUKARIČKI: Mi smo favoriti, ali poštujemo protivnikaSljedeći tekstCRVENA ZVEZDA MERIDIANBET: Sezonske ulaznice po cijeli od 11 do 550 hiljada

Author: Ethan Edwards