Sa Jovetićem sam nedavno igrao samo u Fifi

Camaj

CamajFoto: FSCG

Crnogorski reprezentativac i asistent kod pobjedonosnog gola Jovetića protiv Bugarske, Driton Camaj u intervjuu za mađarski Sportal ističe je da je srećan što je asistencijom u finišu sačuvao nadu reprezentaciji za plasmna na prvenstvo Evrope.

Camaj je zamijenio Krstovića u 75. minutu meča protiv Bugarske u Podgorici i u 97. minutu bio asistent kod gola Jovetića kojim je Crna Gora stigla do tri boda sa igračem manje.

Na pitanje da li mu je ovo najvažnija asistencija u karijeri, nije se puno dvomio fudbaler mađarske Kišvarde.

“Da li mi je to najvažnija asistencija u karijeri? Naravno. Nema sumnje da smo napravili veoma važan rezultat, jer da nismo osvojili tri boda, vjerovatno bismo mogli da odustanemo od borbe za Evropsko prvenstvo. Ovako smo održali nadu, a posebno sam srećan što sam mogao da doprinesem tome”, rekao je Camaj i dodao:

“Naježim se svaki put kada pomislim da sam prije nekoliko godina zajedno sa Jovetićem igrao u Fifi (video igrica), a sada sam mu namjestio gol”.

Crna Gora je treća u grupi G, sa dva boda manje od Mađarske i Srbije, a selekcija koju sa klupe predvodi Marko Rosi ima i utakmicu manje.

Ova astencija za Camaja je došla kao nagrada za odlične igre koje je prikazao na posljednja tri meča reprezentacije.

Protiv Češke je postigao evrogol, protiv Litvanije bio jedan od najagilnijih crnogorskih fudbalera, da bi protiv Bugarske stigla asistencija koja je održala šanse Crnoj Gori da može do Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Pročitajte i ovo:

Author: Ethan Edwards