Tri pojačanja od 14 miliona eura (VIDEO)

Crvena zvezda

Crvena zvezdaFoto: REUTERS/Wolfgang Rattay

Fudbalski klub Crvena zvezda reagovao je u finišu prelaznog roka i dogovorio tri velika pojačanja koja će se staviti na raspologanju treneru Baraku Baharu.

U ekipu sa stadiona “Rajko Mitić” stigli su vezista Olimpijakosa In-Beom Hvang i napadača Šerifa Endiajea za koje su crveno-bijeli izdvojili 10 miliona eura, a tu je i defanzivac Bazela Naser Điga koji stiže na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa ugovora za četiri miliona.

IN-BEOM HVANG

Dvadesetšestogodišnji vezista Hvang je došao u Crvenoj zvezdi nakon završenog spora sa Olimpijakosom, koji je danas pojačao ekipu crnogrskim reprezentativcem Stevanom Jovetićem.

Tražio je klub iz Pireja 15 miliona eura koga su tražili klubovi iz Italije, Turske, ali su crveno-bijeli na kraju uspjeli da dogovore transfer za tri puta manju sumu.

ŠERIF ENDIAJE

Za istu sumu stigao je i napadač Šerif Endiaje, koji je ovog leta već postigao četiri gola za tursku Adana Demir u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Bivši igrač Gorice, Goztepea i Šangaja i novi napadač Crvene zvzede ima 27 godina.

NASER ĐIGA

U međuvremenu, Crvena zvezda je dovela još jedno veliko pojačanje, mladog štopera Nasera Đigu koji u ovaj klub stiže iz Bazea na jednogodišnju pozajmicu.

Hvang i Endiaje su najskuplja pojačanja u istoriji Crvene zvezde, a mladi štoper bi mogao da bude treći na toj listi jer u ugovoru postoji otkupna klauzula od četiri miliona evra.

Hvang, Endiaje i Điga su poslednja pojačanja Zvezda za Ligu šampiona jer u ponedeljak u ponoć ističe rok za licenciranje fudbalera.

Pročitajte i ovo:

Author: Ethan Edwards