U najtežim momentima sam ostao fokusiran i prikazao najbolju igru

Radović

RadovićFoto: POKCG

Crnogorski stonotineser, Filip Radović osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Šefildu i tako nastavio kontinuitet dobrih rezultata na evopskim šampionatima. Medalja u Šefildu bila je njegovo četvrto pojedinačno evropsko odličje.

Osim četiri medalje na Evropskim prvenstvima u Helsingborgu, Šefildu (srebro) Vejleu 2015. i Laškom 2017. godine (bronze), Radović je za sada nosilac jedine paraolipijske medalje za Crnu Goru (Tokio 2021. godine).

Ima i ekipnu bronzanu medalju iz Helsingborga, sa Lukom Bakićem i Dejanom Bašanovićem.

Radović je kazao da je ostvaren još jedan veliki rezultat za crnogorski sport.

“Zaista mi je drago što sam uspio da osvojim medalju za Crnu Goru i nastavim kontinuitet osvajanja medalja na šampionatima Evrope. Posebno me raduje činjenica što sam uspio da u najtežim momentima ostanem fokusiran i da prikažem svoju najbolju igru”, rekao je Radović na konferenciji za novinare.

Govoreći o šampionatu, još jednom je čestitao protivniku u finalu na zasluženoj pobjedi.

“Pokazao je još jednom klasu i zasluženo pobijedio. Iskoristio bih priliku da se zahvalim sadašnjem treneru Vladimiru Mariću, kao i prethodnim Čedomiru Damjanoviću i Nikolaeu Lupuleskuu, koji su dali veliki doprinos. Veliko hvala porodici, koja mi je velika podrška i svim ljudima koji su bili dio ovog rezultata”, rekao je Radović.

Pročitajte i ovo:

Author: Ethan Edwards