UHAPŠENI FUDBALERI REAL MADRIDA: Dijelili erotski snimak maloljetnice

fudbal

fudbalIzvor: Twitter

“El Confidencial” obavijestio je da su pripadnici “civilne garde” uhapsili najmanje trojicu fudbalera Real Madrida koji su optuženi za posjedovanje i dijeljenje videa erotskog sadržaja na kom se nalazi maloljetnica, a koji je počeo da kruži unutar ekipe.

Trojica uhapšenih fudbalera zabilježili su snimak odnosa sa maloljetnom djevojkom i potom isti dijelili sa svojim saigračima. Njihova imena nisu saopštena, ali se napominje da nije riječ o igračima prvog tima, već podmlatka i rezervne postave.

Uprkos tome, inspektori koji su zaplijenili njihove telefone žele da saznaju do koga je sve došao taj video snimak, ali se spekuliše da bi među njima moglo biti i prvotimaca Real Madrida.

Navodi se da je majka 16-godišnjakinje došla u policijsku upravu 6. septembra da prijavi da je jedan od danas uhapšenih fudbalera snimao seksualni odnos s njenom ćerkom i kasnije dijelio video sa saigračima. Cijeli događaj odigrao se u mjestu Mogan na Kanarskim ostrvima.

Hapšenje se dogodilo direktno u Realovom trening centru i to u trenutku kada su se trojica privedenih na saslušanje pripremala za trening s ostatkom ekipe.

Prethodni tekstMARIO BALOTELI NAPUSTIO SION: Blizu je povratka u bivši klub

Author: Ethan Edwards