Veći budžet znači i bolji tim

Mijailović

MijailovićRTS_Sport/twitter Mijailović

Predsjednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović govorio je o trenutnim dešavanjima u taboru crno-bijelih.

Prvi čovjek kluba iz Humske rekao je da je zadovoljan pojačanjima ovog ljeta.

”Nijesmo žurili, iako je sve vrijeme pritisak javnosti bio da se što prije napravi tim. Meni je ovo sedmi prelazni rok u Partizanu, sportski sektor koji radi na pojačanjima mora da radi pametno i pažljivo. Prošle sezone smo imali sjajan tim, a ove godine očekujem da budemo još bolji.” rekao je Mijailović.

Partizan je uspio da sačuva glavne igrače, poput Kevina Pantera, Zeka LeDeja i Džejmsa Nanelija.

”Kevin je fantastičan čovjek i želja svih nas bila je da ostane. Kada me je Zoran Savić obavijestio da Kevin odlazi u Barselonu, zamolio sam ga da zamoli njega i njegove agente da sačekaju par sati. Pitao sam koje su prepreke i šta možemo da uradimo da ostane, i na kraju smo došli do dogovora. Ponosim se što smo takvog igrača zadržali.” rekao je Ostoja.

Sigurno će i u predstojećoj sezoni Arena biti puna jer vlada ogromna potražnja za sezonskim ulaznicama.

”Cijena karata će izaći za nekoliko dana. Promijenili smo tiketing provajdera jer je bilo puno propusta u radu. Biće dosta noviteta, od reselinga do karatana na rate kroz kredite. Želimo da navijačima omogućimo najbolje uslove.” rekao je prvi čovjek Partizana.

Predsjednik crno-bijelih objasnio je zbog čega će sezonske ulaznice biti skuplje.

”Svi smo željeli bolji tim naredne sezone, budžet će biti veći za 20% u odnosu na prethodnu godinu. Potpuno je razumljivo da karte koštaju više, mora i klub nekako da zaradi novac. U ovom trenutku ima značajno više od 20.000 ljudi registrovanih na našem sajtu za kupovinu sezonskih ulaznica i žao mi je što nećemo imati dovoljan broj za sve njih.” zaključio je Mijailović.

Author: Ethan Edwards