“Vezali smo ga kako ne bi trčao i igrao dobro”

Peru

PeruFoto: REUTERS/Enrique Castro-Mendivil

Fudbalska reprezentacija Perua odigraće sjutra utakmicu drugog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine protiv Brazila, a pred ovaj duel domaća selekcija je tražila je pomoć od tamošnjih šamana kako bi zaustavili Nejmara.

Brazil je kvalifikacije startovao ubjedljivom pobjedom nad Bolivijom rezultatom 5:1, a dvostruki strijelac na ovom meču bio je Nejmar.

Rišarlison, Rafinja, Rodrigo, Vinisijus i ekipa su takođe velika prijetnja po gol domaćina koji je odlučio da se za pomoć obrati peruanskim šamanima.

Grupa tradicionalnih iscjelitelja iz džungle, planina i primorskih oblasti je vezala figuru iznad njegove slike i pozvala “Boga sunca” da pomogne Peruu u deulu sa petostrukim prvakom svijeta.

“Nejmara smo neutralisali tako što smo mu vezali noge. Vezali smo ga kako ne bi trčao i igrao dobro”, naglasio je jedan od šamana, Feliks Rondan.

Dressed in colorful ponchos, several Peruvian shamans carried out a ritual seeking to throw Neymar off his game ahead of Tuesday’s World Cup qualifier against Brazil.https://t.co/UlN3Xo4C3m

— AFP News Agency (@AFP) September 11, 2023

Pročitajte i ovo:

Prethodni tekstBONUĆI TUŽI JUVENTUS: Dobijeni novac Italijan donira humanitarnoj organizaciji u TorinuSljedeći tekstTIP DANA: Italija bez prava na kiks

Author: Ethan Edwards