Za nas je Zvezda bila božansvto, dok je za većinu bankomat bez emocija

Milan Borjan

Milan Borjanfoto: twitter

Povodom odlaska Marka Gobeljića iz Crvene zvezde, oglasio se nekadašnji kapiten i golman Milan Borjan.

“Brate moj dobri, prošlo je šest godina od kada smo došli u našu Crvenu zvezdu kada mnogi nisu ni htjeli ni smjeli da dođu”.

Bivši saigrač Gobeljićev, nastavio je :“Prolili smo mnogo znoja i suza da vratimo našu Zvezdu tamo gdje pripada, na staze stare slave. Ispisali smo novu šampionsku istoriju i što je najvažnije našim navijačima,našim Delijama vratili osmjehe, titule, radovanje, sreću, a i stres dok nas gledaju u Ligi šampiona, Ligi Evrope…Najjača emocija je što smo davali svoj maksimum i svu ljubav na našoj svetinji koja je za nas uvijek bila i biće božanstvo dok je za većinu prolazna stanica i bankomat bez emocije”.

Uz fotografiju Gobeljića, Milan Borjan je u opširnom statusu na Instagramu dodao i sljedeće:“Rezultati su se ispisivali uz naše zajedništvo, svlačionicu koja je disala kao porodica i nije bilo lako uvijek držati taj nivo, ali smo uspjeli jer je Zvezda za nas uvijek bila i biće iznad svih i svega, a mi ćemo se vratiti nekada bar kao 12. igrač i vjetar u leđa nekim novim šampionima.”

Borjan je poželio Gobeljiću sreću u nastavku karijere, na šta mu se bivši saigrač iz Zvezde od srca zahvalio.

Milan Borjan trenutno nastupa za Slovan iz Bratislave, pošto ga Bahar nije ostavio u timu nego ga poslao na pozajmicu, a Gobeljić je prešao u Kifisiju.

Author: Ethan Edwards