Zlostavljanje kroz koje Hari prolazi ne želim nikome

Megvajer

MegvajerFoto: Twitter

Zoi Megvajer, majka poznatog fudbalera Harija Megvajera oglasila se na svom instagram profilu zbog osuda na račun njenog sina.

Hari Megvajer je predmet zbijanja šala, “mimova” i stvari sličnih tome na društvenim mrežama već duže vrijeme, ali njegova majka smatra da je sve to prevazišlo svaku mjeru.

“Kao majka koja vidi nivo negativnih i uvredljivih komentara u kojima moj sin dobija od nekih navijača, stručnjaka i medija je sramotna i potpuno neprihvatljiva za bilo koju sferu života, bez obzira na to što redovno igra za klub i državu. Bila sam na tribini kao i obično, nije prihvatljivo to što se stvorilo ni oko čega”, piše Zoi.

“Razumijem da u svijetu fudbala ima uspona i padova, pozitivnog i negativnog, ali ono što Hari dobija prevazilazi fudbal. Za mene nije u redu da ga vidim kako prolazi kroz ono što prolazi”, nastavlja majka poznatog fudbalera.

“Ne bih voljela da vidim da bilo koji drugi roditelji ili igrači prolaze kroz ovo u budućnosti, posebno mladi momci i đevojke koji se danas probijaju. Hari ima ogromno srce i dobro je da je mentalno jak i može to da podnese ono što drugi možda neće moći. Ovakvu vrstu zlostavljanja ne želim nikome!”, zaključila je gospođa Megvajer.

Author: Ethan Edwards